li>Лечение детского аутизма в клинике Мардалейшвили тут
 • Коррекция аутизма у детей в больнице тут
 • Kritika

  Szerencsére sokan olvassák/olvasták az íjász blog-ot, ennek visszaigazolásaival nap mint nap találkozom.
  Ki így, ki úgy, de az olvasók mindegyike lereagálja az információkat.

  Ha dicsérő szavakat hallok, arról nincs mit beszélni – ilyenkor érzem, hogy jó amit csinálok, hogy sokan föl tudják használni az olvasottakat.
  Még ha kritikákat hallok megfogalmazni, akkor azt is dicséretnek veszem, hiszen ez egyfajta tükör előttem, hogy hogyan kellene másként írni, egyáltalán, mást írni az íjászatról.

  Viszont akkor esem gondolkodóba, hogy ha olyan véleménnyel találom szembe magam, hogy az illetőnek jóformán semmi tapasztalata sincs az íjfeszítésben, mégis bátran hangoztatja, hogy amit itt a blog-on olvas, az nem valós információ.

  Mindig is törekedtem arra, hogy ne csak kizárólag az én véleményeim legyenek ezen sorokban olvashatók. Igyekeztem sportunkat a többi sporttal párhuzamba állítani, és minduntalan nagy figyelmet fordítok arra, hogy mondandóim helyességének utánajárjak.
  Ezzel próbálom igazolni azt, hogy amit itt talál az Olvasó, az egy teljes, kerek összegzése legyen a felmerült problémáknak, az adott téma több szemszögből is meg legyen világítva, illetve hogy megmutassam, bizonyos dolgokat mások is így művelnek, legyen az akár íjász, akár más, egyéb sportot űző szakember.
  De a kritika attól még kritika marad, és mint olyant, meg kell szívlelni, fogadni – nem utolsósorban pedig tanulni kell belőle.
  Viszont azzal a dologgal sajnos nem tudok mit kezdeni, mikor olyan embertől kapok kedvezőtlen visszajelzést, aki a legjobb esetben is csak egyféle íjat használt egész íjász-pályafutása során, és jobbára fogalma nincs a sportról – úgy általában.
  Tanácsolni ellenben tudok ebben az esetben is: ha kellő vehemenciával kutakodik bárki is a világhálón, ha beszél valódi edzőkkel, bizonyára visszaigazolást nyer a soraimmal kapcsolatban.
  Vagy ha mégsem, azt mindenképpen tudassa velem…

  Román P.

 • алмазная резка almbur.com.ua
 • алмазное сверление www.stenorez.com.ua